BENZIN.BG стартира кампания с награди за над 50 000 лв.



BENZIN.BG стартира кампания с награди за над 50 000 лв.
Тагове
15-09-2020 13:42 | Tennis24.bg

Успешната идея “Benzin.bg” от 2014 година, прерастнала в един от най-големите търговци на горива на дребно, чрез карти, в България, стартира кампания с награден фонд над 50 000 лв.

Кампанията ще продължи до края на 2020 година или до изчерпване на фонда, като всеки регистрирал своята Family карта, предназначена за физически лица, ще има възможността да спечели награда измежду: 1) заредени с различна сума карти за гориво Benzin.bg 2) допълнителни карти с осигурена безплатна доставка или 3) комплекти, съдъжращи брандирани артикули на марката.

Потребителите на Benzin.bg вече ще се радват не само на разнообразие от отстъпки за горива, но и на сигурни награди, участвайки в томболата. Единственото, което е необходимо да направят е да регистрират своята карта към профила си в уебсайта на Benzin.bg (https://benzin.bg) и да завъртят чрез едно натискане дигиталното „колело на късмета“.

А тези, които все още не притежават Family карта, могат да я заявят към картовия отдел на отзивчивия екип на Benzin.bg, и след получаването и регистрирането й - да изпробват късмета си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини