Джокович: София и България трябва да се гордеят с турнира си



13-10-2020 14:11 | Tennis24.bg

Турнирният директор на Sofia Open Горан Джокович не скри възхищението си от списъка с тенисисти, които са заявили участие за петото издание на надпреварата.

„Sofia Open 2020 ще бъде нещо изключително. Погледнете само списъка с участниците – повече от впечатляващ! София и България трябва да се гордеят с турнира си. България е сред малкото държави в света, които ще организират турнир от АТП тура след прекъсването на сезона заради пандемията от коронавирус.

Sofia Open е и единственият турнир, който се провежда в седмицата, започваща на 9 ноември, така че цялото внимание на тенис обществеността по света ще е насочено към България. Милиони зрители ще гледат тенис на най-високо ниво и Sofia Open ще бъде възможно най-добрата реклама на красивата България.

А най-голямото удоволствие ще бъде за всички фенове на тениса, които ще бъдат в „Арена Армеец“ от 7 до 14 ноември и ще имат възможност да се насладят лично на турнир от изключителна класа и да гледат тези фантастични играчи в действие“, заяви Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини