Бекер ще се защитава сам срещу обвиненията по дело в несъстоятелност



Бекер ще се защитава сам срещу обвиненията по дело в несъстоятелност
22-10-2020 13:10 | Tennis24.bg

Борис Бекер планира да се защитава сам срещу обвиненията по дело за несъстоятелност пред съд в Лондон по-късно днес, съобщава ДПА. Британската служба по несъстоятелност го обвинява, че не е оказал достатъчно съдействие във връзка с производството срещу него.

Трикратният шампион от "Уимбълдън" и носител на шест титли от турнирите от Големия шлем отрича това. Бекер обяви финансова несъстоятелност пред британски съд през 2017 година. Производството по несъстоятелност във Великобритания може да приключи само след една година.

В случая на Бекер обаче условията за фалита бяха удължени с 12 години, което означава, че той трябва да спазва определени ограничения до 16 октомври 2031 година. Причината е, че Бекер не е отчел правилно сделки от времето преди и след производството по несъстоятелност. Явяването му пред съда днес се отнася до подобни твърдения.

Понастоящем органите провеждат криминални разследвания срещу 52-годишния Бекер, тъй като се твърди, че той не е работил с властите, както предвиждат изискванията. Борис Бекер или сам ще се яви пред съда днес, или ще се защитава онлайн.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини