Зверев отрече да е малтретирал бившата си приятелка



30-10-2020 20:42 | Tennis24.bg

Световният номер 7 Александър Зверев категорично отрече обвиненията на бившата лига приятелка Оля Шарипова, че я е малтретирал по време на връзката им. 23-годишната рускиня имаше връзка с немския тенисист до миналата година, но заяви в социалните мрежи, че е била жертва на домашен тормоз.

Зверев сподели разочарованието си от думите на бившата си половинка. “Прочетох в медиите необоснованите обвинения от бившата ми приятелка Олга Шарипова. Това наистина ме натъжи. Двамата се познаваме от деца и сме споделяли много преживявания. Съжалявам, че тя прави тези твърдения, защото тези обвинения просто не са истина. Имахме връзка, но тя приключи отдавна. Не знам защо Олга прави тези обвинения сега. Надявам се двамата заедно да намерим начин отново да имаме разумни и уважителни отношения”, отговори Зверев в Туитър.

Това обаче не смекчи нападките на Шарипова, която продължи с обвиненията. “И двамата знаем, че не лъжа. Не се страхувам да кажа истината, а ти? Ако си си мислел, че ще си мълча след всичко, което преживях в нашата връзка, си грешал”, написа тя в социалните мрежи.

В същото време финалистът от Откритото първенство на САЩ през септември коментира и факта, че друга негова бивша половинка – Бренда Патеа, разкри, че е бременна от него, макар че двамата са разделени. “Последните дни са доста трудни за мен. Ще бъда баща на 23-годишна възраст. Въпреки че с Бренда вече не сме заедно, ние имаме добра връзка и ще поема своята отговорност като баща. Заедно ще се грижим за малкото човече, което вече расте. Не искам да говоря повече в публичното пространство по тази лична тема. Сигурен съм, че с Бренда ще се справим с тази ситуация, без да замесваме медиите”, написа Зверев.

27-годишната Патеа обаче изрази намерението си да отгледа детето сама и да не търси споделено родителство със Зверев. /БГНЕС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини