Надал призна за зависимост към шоколад, съпругата му крие Нутела зад шкафа



Надал призна за зависимост към шоколад, съпругата му крие Нутела зад шкафа
Свързани играчи
Тагове
08-12-2020 10:38 | Tennis24.bg

Дисциплина и самоконтрол. Това са качества, олицетворяващи представянето на Рафаел Надал на корта. Когато обаче не е в състезателен режим, испанецът има една сериозна слабост – пристрастен е към шоколада.

Носителят на 20 титли от турнири от Големия шлем гостува в популярно испанско тв шоу, в което сподели за борбата си със среднощното хапване на шоколад, както и помощта, която му оказва неговата съпруга Мария.

„Хапвам и през нощта“, сподели Надал в „El Hormiguero“. „Понякога, след като си измия зъбите, отивам обратно към хладилника. Опитвам се да се променя, да ям по-малко през нощта. Обичам шоколад с мляко, харесва ми вкуса му. Колкото повече съставки, толкова по-добре. Жена ми често крие шоколад от мен. Понякога откривам „Нутела“ зад шкафа“, споделя испанецът.

„Когато съм на корта имам голям самоконтрол. Не се ядосвам. Не хвърлям ракетата. Що се отнася до шоколада е по-трудно, нивото на самоконтрол е различно“.

34-годишният тенисист вече започна подготовка за новия сезон и Откритото първенство на Австралия, което ще започне на 8-ми февруари. В Мелбърн Рафа ще се опита да вдигне рекордна 21-ва титла от Големия шлем.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини