Прототип на новия SUV на Maserati Grecale бе заснет в Модена



20-02-2021 15:33 | Tennis24.bg

Прототип на новия SUV Grecale е заснет пред историческия завод на Maserati на улица Ciro Menotti в Модена. Служителите първи разпространиха тези изображения в социалните мрежи.

Иновативна по природа, Maserati реши ексклузивно да сподели снимките на новия модел със семейството Maserati.

Понастоящем прототипните автомобили преминават период на интензивни пътни, пистови и офроуд тестове в различни условия на шофиране, за да получат жизненоважни данни за подготовката на окончателната настройка на изцяло новия SUV. Grecale ще бъде конструиран в Касино (Италия), където се планира инвестиция от около 800 милиона евро.

Maserati Grecale ще получи своята световна премиера преди края на 2021 година.

Maserati S.p.A. Maserati произвежда пълна гама от уникални автомобили с невероятна индивидуалност, разпознаваеми веднага навсякъде. Със своя стил, технология и вроден изключителен характер, те радват най-претенциозните, взискателни вкусове и винаги са били глобален еталон за автомобилната индустрия.

Традиция на успешни автомобили, всеки от които предефинира това, което прави италиански спортен автомобил по отношение на дизайн, производителност, комфорт, елегантност и безопасност, в момента на разположение на повече от седемдесет международни пазара.

Посланици на това наследство са флагманът Quattroporte, спортният седан Ghibli, който вече се предлага и в хибридна версия, първият електрифициран автомобил на марката Тризъбец и Levante, първият конструиран SUV от Maserati, всички модели, обозначени с използване на най-добрите материали и технически решения с превъзходно съвършенство.

Пълна гама, включваща бензинови V6 и V8, хибридни 4-цилиндрови и дизелови двигатели V6, със задно задвижване и задвижване на четирите колела. Престижът на гамата наскоро беше допълнително засилен от представянето на новата колекция Trofeo, включваща Ghibli, Quattroporte и Levante, оборудвани с мощния V8 двигател с 580 к.с.

Най-добрият в гамата е новият суперавтомобил MC20, задвижван от революционния двигател Nettuno V6, включващ технологии, получени от F1, които за първи път се предлагат в силовия агрегат на стандартен сериен автомобил.

Днес гамата Maserati се произвежда в три завода: Ghibli и Quattroporte се изграждат в Груглиаско (Торино) в завода Avvocato Giovanni Agnelli (AGAP) и Levante в завода Mirafiori в Торино. Новият суперавтомобил MC20 се произвежда в Модена, в историческия завод на Viale Ciro Menotti.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини