Maserati среща Fragment



Maserati среща Fragment
Тагове
11-07-2021 10:21 | Tennis24.bg

Ghibli Operanera и Ghibli Opera Bianca, специални издания, възникнали от партньорството между Maserati и пионера на уличната култура партньорството между Hiroshi Fujiwara
 
Токио, 24 юни 2021 - Maserati и партньорството между Fujiwara, японският кръстник на уличната култура, се обединяват за партньорство, което преминава географски и дисциплинарни граници в неизследваните територии на дързост, в царство, отвъд което музиката се въплъщава под формата на автомобил и допуска нарушаване на правилата. Роден от това сътрудничество и представен с ексклузивна световна премиера в Токио, произведение на изкуството под формата на мелодичен дует, Operanera и Opera Bianca — две контрастни еволюции на специално издание на Maserati Ghibli.
 
Партньорството е плод на възможностите на програмата за персонализиране Maserati Fuoriserie, която позволява на клиентите да създадат свой собствен Maserati, съобразен с техните уникални вкусове. Автомобилът е нещо повече от обикновен предмет, той се превръща в облекло по поръчка, което гордо се носи на пътя и по улиците на света като продължение на себе си и символ на съвременния лукс. Hiroshi Fujiwara е почитан създател на модни тенденции. Пионер/ на уличната култура на Токио през 80-те, той е един от първите диджеи, внесли хип-хоп в Страната на изгряващото слънце, а като продуцент и музикант е работил с международни звукозаписни звезди. Като артист той изобразява, специализирайки се в изразяване на аспекти на настроенията на градското изживяване. Подобно на Maserati, той има способността да разрушава бариерите и да бъде дързък. В духа на понятието "ITANJI", японски термин, означаващ съчетание на италиански дизайн и японско съвършенство, се родиха Operabianca и Operanera.

Стилът на Maserati и характерът на Hiroshi Fuijwara споделят универсална разпознаваемост. Днес срещата между визуалните кодове на Maserati и уличния стил на марката на Hiroshi, Fragment, ражда творческо партньорство, което е дует в истинския смисъл на думата: Maserati среща Fragment.
 
Песен на колела, базирана на спортния седан Ghibli в линия Granlusso и създадена в два ексклузивни вида. Общо 175 автомобила за глобално разпространение: Ghibli Operanera и Ghibli Opera Bianca. Те са едноцветно дуо, едното в черно, а другото в бяло.
 
Еднородността на цвета се отнася не само за екстериора, но и за джантите и дръжките в цвят на каросерията. Интериорът, от друга страна, е от първокласна кожа и алкантара, с контрастиращи сребърни вложки за вертикални шевове и Тризъбец на подглавниците. Предпазните колани са тъмносини. Предната решетка е емблематичният детайл на това партньорство: столичният стил на Fujiwara се отразява в специфична решетка и в логото, адаптирано уникално за това издание. За завършване на екстериора, Ghibli Operanera и Ghibli Opera Bianca са снабдени с 20-инчови матови черни колела Urano и специфична значка с логото на Fragment на С колоната.
 
Не на последно място, кодът M157110519FRG се появява под трите емблематични странични въздуховода. Този буквено-цифров етикет запечатва партньорството: първите пет знака са идентификационният код на Ghibli, следващите шест числа записват датата на първата среща (5 ноември 2019 г.) между Hiroshi и Centro Stile Maserati, а последните три букви са съкращението на Фрагмент. Пускането на автомобила е придружено от колекция, която ще бъде достъпна в официалните канали на Maserati. Емблематични предмети, проектирани съвместно с Hiroshi Fujiwara в същия нетрадиционен дух като самия автомобил.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини