Ина Чочева: С Тодор Енев сме създадени един за друг



28-05-2011 19:05 | Николай Драгиев

Спортната репортерка на Нова телевизия Ина Чочева от известно време изпълнява най-важната роля в живота си - тази на майка. Заедно с половинката си - тенисистът Тодор Енев, слънчевата Ина се радва на малката принцеса Вивиан.

"Вивиан наистина е прекрасно дете, винаги е толкова усмихната и щастлива, че ме зарежда само с позитивна енергия и ми даде страхотно вътрешно удовлетворение от живота.

"Станах много по-спокойна, спрях да се ядосвам излишно за дребните неща и осъзнах, че щом детето и близките ти са здрави, всичко друго е по-лесно постижимо," разказва Чочева в интервю за "Меридиан Мач".

"Тошко често пътува по турнири в чужбина и затова още от самото начало
преди 11 години, се научихме да ценим много времето си заедно и да му се наслаждаваме, изградихме си непоклатимо доверие и винаги се подкрепяме във всичко.


"Мислех си, че отдавна сме достигнали предела на чувствата си, а всъщност те стават все по-силни. Това ме кара да вярвам, че наистина има хора, които са създадени един за друг, и съм щастлива, че ние сме се намерили," разкрива още тя.

"Вълнението да разбереш, че носиш живот, е несравнимо. Усетих страхотен прилив на нова сила. Когато видях положителния резултат от теста, Тошко стоеше срещу мен и нямаше нужда да му казвам нищо - той сам го прочете в очите и усмивката ми," допълва още журналистката, която засега не бърза да се връща към задълженията си, тъй като Вивиан още не е пораснала достатъчно.

Един от най-успешните ни родни тенисисти и неговата половинка са посетили по време на екскурзия Дубай и това е мястото, където те искат да заведат своята дъщеря един ден.

"Вивиан още на 2 месеца вече беше с нас на море. Наскоро с Тошко бяхме в Дубай и понеже имаше уникални атракциони за деца, си обещахме един ден да я заведем там. Надявам се да имаме възможност да пътуваме често заедно, защото има прекалено много красиви места, които жадуваме да посетим."




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини