Сестри Стоеви с втора загуба в Токио, няма да прескочат групите



26-07-2021 11:54 | Tennis24.bg

Габриела и Стефани Стоеви изразиха разочарование след втората си загуба на олимпийския турнир по бадминтон в Токио. И се извиниха на феновете си.

Дуетът игра борбено, но отстъпи на 3-те в света Чън Цин Чън и Цзя И Фан (Китай) с 18:21, 15:21 за 44 минути. След двете поредни поражения българките отпадат от надпреварата, а в последния си мач утре, който е без значение, ще срещнат №8 в света Йонколфан Кититаракул и Равинда Прайонджай (Тайланд).

"Започнахме малко бавно днес, направихме много лесни грешки и това ни костваше този мач - заявиха момичетата. - Получава ни се играта, но явно психически не можем да си представим, че можем да победим. Играем равностойно срещу най-добрите, а все си мислим, че сме аутсайдерки. Надяваме се да не сме разочаровали хората в България, които са ставали рано, за да ни гледат. Извиняваме се, че допуснахме две загуби и не успяхме отново да преминем груповата фаза. Надяваме се утре срещу двойката от Тайланд да победим и да запишем една победа."

"Бяхме малко притеснени, явно не можем да направим крачката да победим тези силни двойки. Чувстваме се адски разочаровани, не бяхме дошли за това и съжаляваме. В последния мач ще играем за достойно представяне и се надявам се утре най-сетне да спечелим", добави Габриела Стоева.

Снимка: БОК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини