Виртуален тенис - перфектният начин за онлайн забавление



14-07-2021 19:50 | Tennis24.bg

Виртуалните спортове станаха особено популярни през последните няколко месеца. След като пандемията оряза броя на спортните събития, а в един момент дори ги нулира, виртуалният футбол, виртуалният тенис и другите виртуални дисциплини се превърнаха в единствена опция за залози за играчите. На практика, докато нямаше никакви спортни събития, единственият начин да използвате бонус код за букмейкъра Bwin, да направите селекция от залози за едно събитие и изобщо да залагате бе като изберете секцията с виртуални спортове. За щастие, по голяма част от букмейкърите у нас разполагат с достатъчно голямо разнообразие от услуги в тази област. Нещо повече – вече почти всички компании предлагат не само залози на виртуален футбол, който се смята за топ дисциплина в тази категория хазартна дейност, но и виртуални тенис събития. А последните, между другото, все по-осезаемо трупат точки сред родната аудитория. 

Какво представлява виртуалният тенис?
Залагането на виртуален тенис освен че е забавно и интересно, е и лесно стига да сте имали какъвто и да е, дори минимален опит с онлайн залозите. На практика, при виртуалния тенис поставяте залози на събития, които не са реални, а са компютърна симулация. Това са в пъти по-кратки от стандартни тенис събития. Един виртуален тенис мач продължава няколко минути. Тази продължителност позволява на компаниите за онлайн залози да предлагат десетки събития от категорията виртуален тенис на ден. Всъщност, в който и да е момент от деня да влезете в такава категория, винаги ще има налични мачове за залози. Както се досещате, това ви дава много повече гъвкавост и възможност за бързо трупане на опит в сферата на залозите на виртуален спорт. 

Как да поставим залог на виртуален тенис?
За да изпробвате тази опция за залози, първо се уверете, че разполагате с акаунт в букмейкър, който я предлага. Повечето модерни интернет страници за залози имат отделна секция с виртуални спортове. Други букмейкъри включват виртуалните събития към общата програма, но са обозначени именно като виртуални, така че ще ги разпознаете безпроблемно. Проверете какви са налични за залагане събития от категорията виртуален тенис. Изберете конкретен пазар. Имайте на предвид, че маркетите при виртуалния тенис са идентични с тези от класическите тенис събития. Разбира се, в повечето случаи виртуалните тенис събития са с по-малко на брой пазари, но все пак изборът е достатъчно голям, за да се спрете на подходящ за вашата прогноза. Следва процедура, която извършвате по принцип всеки път, когато поставяте залог. Селектирайте конкретна сума за вашата ставка и ще видите залога ви като активен във вашия bet slip. В момента, в който събитието свърши, залогът ще промени статуса си на решен и ще можете да видите дали и колко печелите. 

Специфики при залозите на виртуален тенис 
При виртуалния тенис има няколко специфики, с които трябва да сте наясно предварително. Продължителността на един виртуален тенис мач е приблизително равна на тази на един стандартен гейм от реалния тенис свят. От друга страна, при повечето букмейкъри, предлагащи залози на виртуален тенис, събитията са част от турнир, който най-често започва не от началото, а от осминафиналите. Залози се приемат до завършване на турнира, тоест до финалния мач. Обикновено, крайният победител се определя с два от три спечени срещи. Можете да залагате не само за краен победител, но и в по-специфични пазари като точен брой точки, от 4 до 12 и конкретния резултат по отделните геймове. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини