Има ли бонуси при залози на тенис мачове?



14-07-2021 19:54 | Tennis24.bg

Не са особено много онлайн букмейкърите, които са готови да предложат на клиентите си специални бонуси за тенис събития. За щастие, все пак такива се намира и обикновено, почитателите на тази спортна дисциплина се ориентират именно към тях. Така например, не един Bet365 бонус в www.nostrabet.com е насочен конкретно към тениса, а в някои конкурентни сайтове пък редовно откриваме специални сезонни промоции, посветени на откриването на големи тенис турнири. Разбира се, към тези по-специфични оферти, трябва да добавим и класическите, които макар да не са обявени като тенис бонуси, на практика могат да се ползват и за тенис мачове. 

Ще се опитаме да систематизираме всички възможни бонуси, които можете да получите и успешно да използвате за вашата активност като залагащ на тенис мачове. Ето на какво най-често ще се натъкнете в големите букмейкърски страници:

Начален бонус – депозитен или бездепозитен. В 90% от случаите и двете промоции ви позволяват да използвате направения ви подарък в кеш за тенис залог. Възможно е при бездепозитния бонус обаче да има условие безплатният залог (ако той се предлага в такава форма) да е насочен към друга спортна дисциплина. Най-често обаче става дума за футболен, тенис или баскетболен мач. Депозитният бонус е парична „награда“, чиято сума се базира на направения от вас първи депозит на страницата. В повечето случаи букмейкърът не ви ограничава за какви събития ще я използвате. 

Бонус кешбек. Това са специални промоции, които се използват, за да поощрят и мотивират губещите играчи. При тези специални оферти, ако залогът ви се окаже грешен, от букмейкърската компания ще ви възстановят част от заложената сума. Много често, някои платформи позволяват възстановяване именно на заложени и изгубени пари на тенис мач. 

Бонус за презареждане. При тези промоции букмейкърите ви дават определен процент от направените от вас депозити за даден период от време. Например – ако за седмица сте направили депозити на обща стойност 1000 лева и бонусът е за 50%, в края на седмицата ще получите още 500 лева под формата на подарък. В много редки случаи сумата се предоставя като пакет от безплатни залози, но ако това се случи, често букмейкърът избира конкретни дисциплини, на които можете да ги поставите. И разбира се, тенисът е част от тях. 

Бонус увеличена печалба. Тези бонуси обикновено важат конкретно за дадена спортна дисциплина, за определен турнир, а понякога дори за отделно събитие. При тях идеята е да спечелите от направения от вас залог, като наградата ви ще бъде по-голяма от предвидената според коефициента и ставката ви печалба. В много сайтове бонусите за увеличена печалба са насочени именно към тенис събития, а най-често това се случва в разгара или още в началото на големи турнири. 

Гаранция при отказване в тениса. Това е специална оферта, насочена именно към залагащите на мачове от тенис дисциплината. Тук ключово е отказването, но не вашето като на залагащ, а на един от състезателите в двубоя. При такъв бонус в случай че противниковият играч се откаже от завършването на мача, букмейкърът най-често урежда залога ви със знак на печеливш. Освен че ще вземете печалбата, предвидена в залога според вашата ставка и съответния коефициент, компанията ще възстанови и направената от вас инвестиция. Имайте на предвид, че спечелената от залога сума най-често се предлага не под формата на реални пари, а под формата на кредит за бъдещи прогнози на страницата. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини