Как да гледаме тенис на живо онлайн?



14-07-2021 19:57 | Tennis24.bg

Тенисът е сред най-популярните съвременни спортни дисциплини. Той е предпочитан както за гледане като фен, така и за залагане, а напоследък дори и за практикуване като хоби. За съжаление обаче невинаги се оказва лесно да намерим начин да гледаме тенис събития на живо. Това става доста досадно, когато решим да поставяме залози на въпросните събития. За щастие, има компании като Биуин, които лесно разрешават този проблем. За да разберете за какво говорим, а и какви са опциите ви за гледане на тенис на живо онлайн, не спирайте да четете. В този материал ще ви дадем безценни съвети за това как да не пропускате нито един голям тенис мач от тук насетне. 

Възможностите за гледане на тенис на живо онлайн И така, нека предположим, че по телевизията просто няма и няма канал, по който на живо да се излъчва настоящия за сезона тенис турнир. Какво да правим? Истината е, че имате не малко опции пред себе си. Затова нека ги разгледаме:

Платен абонамент към популярен ТВ канал с онлайн опция е сред най-популярните опции. На практика, това са платени канали, които ви позволяват да гледате спортните им предавания и преки излъчвания срещу заплащане на определена сума. Най-често гледането е достъпно през отделен прозорец през официалния сайт на самата медия, а понякога се предоставя и приложение, което също излъчва събития на живо. Разбира се, огромен минус тук е таксата. 

Напълно безплатно обаче можете да гледате тенис мачове на живо през различни стрийминг платформи. Напоследък тези ресурси за онлайн видеа, предавани на живо, са изключително популярни. Пример за такава платформа е Twitch. Важно е да отбележим, че тук можете да гледате не само тенис мачове на живо, но и събития от други спортни дисциплини в реално време, а дори и живи видеа под формата на обучения, музикални изпълнения и дори пряко предаване на турнири по електронни спортове.
 • Не бива да подценявате и опцията за гледане на тенис събития на живо директно през вашия любим букмейкър. Ако все още не знаете или не сте попадали на подобна опция, редица компании за интернет залози предлагат стрийминг услуга за спортни мачове. Биуин, която вече споменахме, между другото, е една от наличните в България страници за залози с такъв тип услуга. Тук е важно да отбележим, че за да гледате тенис мачове на живо през букмейкър е напълно безплатно. От компанията няма да ви таксуват или изискват да заплащате какъвто и да е абонамент. В повечето случаи единственото условие да можете да гледате тенис мач на живо през букмейкър е да имате официален акаунт в него. Едновременно с това, някои онлайн компании за спортни залози позволяват гледането на тенис събития с пряко предаване и без логване в системата, тоест без да имате акаунт в нея. 

Гледането на тенис събития на живо в интернет е лесно, удобно, а в повечето случаи и безплатно. Опцията да го правите директно през вашия букмейкър е особено подходяща, ако едновременно с гледането и ще правите залози на въпросния тенис мач. Задължително се осведомете за обхвата на спортни дисциплини и събития на конкретния букмейкър, преди да му се доверите за този вид услуга. Някои компании предлагат само гледане на футболни мачове на живо или не излъчват по-малките тенис турнири. Не се колебайте да прочетете още информация относно прякото предаване на тенис мачове, а и на събития от други спортове в интернет, за да сте наясно с всички възможни опции. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини