Кои са най-популярните тенис пазари при онлайн залозите?



14-07-2021 20:05 | Tennis24.bg

Според статистиката наред с футбола и баскетбола, тенисът е сред най-често избираната спортна дисциплина за залози. Ето защо голяма част от съвременните букмейкъри с официални лицензи за работа на територията на България предлагат уникален набор от тенис пазари, които да предложат на родната аудитория. Трябва да отбележим, че PalmsBet онлайн в efirbet е описан като един от спортните букмейкъри с най-много опции за залози на тенис събития. На тази платформа откриваме огромен брой събития, на които можем да залагаме и в реално време, и предварително. Понякога се предвиждат и специални бонуси за тенис почитателите сред залагащите. Нещо, което прави най-силно впечатление обаче е, че букмейкърът включва всички топ популярни тесни пазари при онлайн залозите. А кои са те, ще разберете в списъка по-долу:

Краен победител в мача. Това е пазарът, който по принцип, е най-популярен сред повечето залагащи без значение от избраната от тях спортна дисциплина. И разбира се, тенисът не прави изключение в това отношение. Според статистиката, близо 70% от залагащите на тенис за последните 5 години участват главно в този пазар – прогноза за краен победител в тенис мача. 

Брой сетове в мача. Често този пазар се комбинира с пазара за краен точен резултат в отделните сетове. Обикновено, такъв тип залог в тенис сферата се избира при игра между големи играчи или поне в случай че един от състезателите е в топ 20 на световната тенис класация както при мъже, така и при жени. 

Победител в първия сет от мача. Много често в тениса победата в първия сет е ключова, тоест тя дава сериозно предимство на победителя да спечели и целия мач. Залагащите в съвременните онлайн букмейкъри използват този пазар, за да създадат комбинация от няколко селекции, а също така и да компенсират евентуални загуби при последващо залагане на живо в същия мач. 

Азиатски хендикап. Според проучванията залозите на Азиатски хендикап са еднакво популярни както при футболните, така и при тенис събитията. Играчите рядко се възползват от този пазар в други спортни дисциплини, ако са начинаещи или със средно ниво и опит в сферата. Напоследък дори се наблюдава и преимущество на тенис залозите на Азиатски хендикап над тези на футболни мачове в същия пазар. 

Всички пазари в живите залози на тенис. Залагането на живо в тенис сферата е много популярно. Тук дори е трудно да обособим конкретен най-предпочитан пазар. На практика, залагащите на живо еднакво често прибягват до всевъзможните тенис пазари, а в повечето случаи поставят и по няколко залога наведнъж. По-екзотичните пазари в тенис сферата намират много по-широко приложение именно в секцията със залози на живо, отколкото в тази с предварителните залози. 

Залози на тайбрейк. Както виждате, специфичното разделение на тенис мача на няколко части и етапи обуславя и най-предпочитаните залози в тази спортна дисциплина. Залозите, свързани с тайбрейк са много популярни, между другото, не само в света на тениса, но и в категорията с волейболни мачове. Обикновено, пазарите, свързани с тайбрейк в тениса, пристигат и с най-добрите коефициенти. Едновременно с това се наблюдава и много сериозно разминаване между стойностите на коефициентите за тайбрейк пазара в тенис сферата при различните букмейкъри. 

Както виждате, опциите за залози на тенис – и на живо, и в реално време – са повече от разнообразни и интересни. Разбира се, за да пожънете успех с тях, повече от важно е да сте наясно със спортната дисциплина в детайли и да имате регистрация в надежден и проверен сайт за онлайн залагания. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини