Къде можем да следим на живо развитието на тенис мачове?



14-07-2021 20:09 | Tennis24.bg

Същественото в тенис залозите на живо е, че те ни дават възможност да базираме своите прогнози срещу реални пари на базата на реално случващото се на терена. Естествено, това е голямо предимство за играчите, а за букмейкърите – причина да предоставят динамично и постоянно сменящи се коефициенти за всеки пазар в съответното събитие. Ако сте поставяли поне веднъж на живо winbet залози на спорт, ще потвърдите, че докато завършите своята селекция за един акумулатор, поне при 35% от залозите коефициентите ви ще са се променили. 

Промените, естествено, се дължат на промяна в шансовете за един или друг тенис  състезател да спечелят мача. След като двубоят е настъпил, всеки отделен детайл от него е значим и съотносим както към крайната ни прогноза, така и към крайния резултат. Освен да гледаме директно събитието на живо, имаме и друга опция, с която да се информираме за случващото се на корта. Става дума за специални опции, които повече букмейкъри предлагат, за да подпомогнат играчите в техните прогнози за тенис в реално време. На страниците на букмейкърските къщи обикновено в секцията със залози на живо, има налична подробна информация със случващото се минута по минута, а понякога и секунда по секунда (зависи от бързината на системата). Това са анимации и графики на живо, които в реално време изобразяват предимството на единия, прогреса на другия играч и изобщо показват превеса и съотношението между силите в двубоя. В тези специални инструменти залагащите намират не просто резултата на живо, но и статистически данни, подходящи за максимално правилната прогноза, както и натрупаните от всеки състезател точки и друга полезна информация. 

Тук е важно да отбележим, че тези данни са достъпни за всички. Наличната статистика за тенис мачовете на живо в букмейкърските къщи в интернет са видими и от обикновените посетители, дори случайно попадналите на страницата. С други думи, компанията не изисква от вас да имате регистрация, за да черпите и използвате наготово наличната статистика и графика на живо за случващото се на корта. 

Не е особено приятно обаче, ако сте клиент на даден букмейкър, обичате да залагате основно и предимно в реално време и то на тенис събития, но на платформата не се предвиждат подобни полезни данни и информация. В тези случаи опциите ви са две. За да направите своята прогноза наистина успешна, е важно да продължавате да анализирате актуалните промени и случващото се в мача. Просто трябва или да ползвате статистиката и графиката от друг букмейкър, или да ги потърсите в съвсем друг тип сайтове. Такива има. Става дума за livescoreплатформите. Както става ясно и от името им, те специализират именно в това – да предоставят на аудиторията резултати на живо от различни спортни събития. Естествено, и най-малките представители на подобни платформи включват в базата си данни информация в реално време за тенис мачовете. Тенисът в крайна сметка е сред топ гледаните и предпочитани за залози спортни дисциплини. С тези страници обаче е задължително да се внимава. Идеята е да намерите наистина надежден и сигурен източник за статистика и проследяване на случващото се на живо в тенис събитията. Надеждността на платформата гарантира и надеждността на данните, които получавате, респективно и вашата прогноза е по-надеждна.  

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини