Тенис залози на живо - популярни маркети и опции за прогноза



14-07-2021 20:16 | Tennis24.bg

Всички съвременни букмейкъри предлагат залози на тенис. За щастие, болшинството от тях разполагат и с богата селекция от мачове на живо, на които да поставите своята прогноза срещу реални пари. Редица страници като Bet365, чийто анализ на сайта ще ви покаже, че е един от основните играчи на пазара за тенис залози, дори предоставя специални функции и екстри за по-успешна активност в тенис залозите на живо. В общи линии, днес се радваме на широко покритие на тази спортна дисциплина. Залагащите в категория тенис категорично имат повече от отлични възможности да подобрят възможностите за печалба.

Топ пазари при залозите на тенис мачове на живо 

При залозите на живот в тенис мачове имате право да поставяте своята прогноза от началото на събитието до самия му край. Имайте на предвид, че поради обратите, които са класически за всеки от сетовете и геймовете в тази игра, гледането на самия мач може да ви помогне да направите перфектния залог. Разбира се, важно е и да прецените идеалния за вас пазар не предварително, а в движение поради динамиката на промените в самата игра. Добрата новина е, че при тенис мачовете на живо могат да се поставят наистина огромен брой типове залози. Това се дължи на разнообразието на наличните пазари. Ето и основните и най-вече най-предпочитаните пази при залози на тенис мачове на живо:

Залог за краен победител. Класическият и твърде стандартен пазар се предпочита сред залагащите на тенис поради факта, че е видоизменен в тази дисциплина. Тъй като в тениса няма как един мач да завърши с равен, на практика пазарът 1X2 не съществува в нормалния му вид и можете да заложите или с 1, или с 2. 

Популярна практика сред залагащите е да прогнозират за обрат, тоест за победа на тенисиста, който е изгубил първия гейм. Това е и доста печеливша стратегия поради покачване на коефициента в негова полза. 

Общ брой геймове. Докато трае мачът по-опитните зрители могат по-лесно да преценят по какъв начин ще се развие той. При превес на силите към един от съперниците може лесно да се прогнозира колко бързо ще победи своя конкурент, респективно и колко гейма ще се изиграят. 

Точен резултат. Категорично, това е най-рисковият пазар в тениса на живо, но затова пък, както се досещате обикновено е и с най-високите коефициенти. При проследяване на играта на живо обаче, прогнозата става с една идея по-лесна. Тази тенденция доказва и, че в много случаи при тенис събитията залозите на живо са по-добрата алтернатива от класическите предварителни залози. 

Залог за тайбрейк. Този пазар звучи лесен за прогнозиране, защото на практика трябва да прецените дали ще има, или не тайбрейк. Но в случая залагащите следва да вземат на предвид редица фактори в мача, а и информация, оповестена преди него – например, състоянието на двамата конкуренти, факти от личния им живот и последните им представяния на корта. 

Допълнителни опции за залози 

Както вече споменахме, в много случаи залагането на живо е с повече предимства от предварителните залози на тенис мачове. Но освен че можете да виждате в реално време промените в мача, от букмейкърите ви предлагат и допълнителни функции и опции. Те ще ви помогнат правилно да оформите своята прогноза и със сигурност, по-лесно да прецените какъв да бъде вашият залог, включително и на каква стойност да е. Ето за какви точно опции за залози говорим:

Функцията стрийминг на живо. Това е услуга, предоставяща ви възможността да проследите пряко целия мач и по този начин в движение да оформяте своите прогнози. Гледането на тенис мач на живо е безплатно и супер удобно, директно през платформата, през която правите своя залог. 

Опцията за следене на статистики на живо. Това е поредната удобна функция, която ви подпомага при оформянето на залог. Особено подходяща и полезна е и при поставянето на залози на по-рискови маркети. 

Възможност за затваряне на залог. Тази опция по-често се използва именно при залозите на живо. Когато сметнете, че вашата прогноза не отговаря на реалността и на развоя на събитията, можете да „оттеглите“ своя залог срещу определена сума, предложена от букмейкъра, и така да минимализирате финансовия риск. 

Тенис залозите на живо, определено, набират популярност и се нареждат съвсем основателно до футболните залози на живо. Възможно е съвсем скоро да очакваме и равенство между тях!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини