Пиронкова на корта в понеделник, Томова във вторник



30-08-2021 15:56 | Tennis24.bg

Цветана Пиронкова ще започне участието си на US Open тази вечер. Българката ще се изправи срещу поставената под №25 в схемата Даря Касаткина (Русия), като двубоят е трети от програмата на Корт 7 (вижте цялата програма за деня тук). Очаква се срещата между българката и рускинята да започне около 22:00 часа наше време. 

Спечелилата двубоя ще срещне във втория кръг Маркета Вондрушова или Елена-Габриела Русе. Припомняме, че именно в Ню Йорк преди година Пиронкова направи голямото си завръщане на корта. Пловдивчанката постави личен рекорд, достигайки до четвъртфиналите, при това след като не бе играла в продължение на 3 години. 

Виктория Томова ще започне участието си в Ню Йорк във вторник. Софиянката отпадна в третия финален кръг на квалификациите, но намери място в основната схема като "щастлив губещ".

В първия кръг тя ще срещне представителка на домакините - Лорън Дейвис. Победителката от срещата ще играе във втория кръг срещу Виктория Голубич или Бианка Андрееску. Миналата година Томова отпадна в първия кръг в Ню Йорк.  

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини