Бащата на Араван Резаи: Манипулират дъщеря ми



30-05-2011 17:12 | Николай Драгиев

Поредният семеен разрив в света на тениса е факт. Намиращата се в трагична форма през 2011 година Араван Резаи и нейното семейство са в открит конфликт в последните месеци.

Бащата на Араван - Арсалан Резаи, който е нейн бивш треньор, заяви че не се е чувал с нея от три месеца. Освен това той се оплаква, че тя е оставила него и семейството без никакви пари.

"На 24 години, тя реши да върши всичко сама. Уважавам решението й, но искам тя да бъде щастлива. Притесняваме, че има хора около нея, които я манипулират," заяви авторитарно настроеният г-н Резаи.

Родом от Иран, Арсалан отрича, че се държи по подобен начин с нея. "Ако това беше така, щях да я карам да носи обичайния за нашата религия шал и да чете религиозни книги," заявява той.

Разривът между двамата се случи на Australian Open, когато Резаи моли за помощ WTA и Арсалан не е допускан до нея. Оказва се, че Резаи е поискала да има личен треньор, а освен това баща й не е бил особено доволен, че тя си има и гадже.

"Притеснен съм за моето бъдеще. На 60 години е трудно да си намеря работа. Аз се посветих на моята дъщеря. Цялото семейство я обича. Много съжаляваме, че тя спря да мисли за нас. Аз плача винаги, когато тя губи," допълва Арсалан Резаи.

На "Ролан Гарос" Резаи, която също е част от академията на Патрик Муратоглу, дори игра на смесени двойки с Григор Димитров.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини