Ще гледаме ли Sofia Open на живо? Организаторите полагат всички усилия, вижте позицията им



Ще гледаме ли Sofia Open на живо? Организаторите полагат всички усилия, вижте позицията им
Свързани турнири
Тагове
18-09-2021 19:56 | Tennis24.bg

Броени дни остават до началото на шестото издание на Sofia Open. АТП 250 надпреварата в зала "Арена Армеец" ще се проведе в периода 26 септември-3 октомври, а организаторите полагат всички усилия трибуните да не останат напълно празни. 

Припомняме, че със заповед на служебния здравен министър Стойчо Кацаров от началото на месеца се забранява посещаването на спортни събития на закрито. От Sofia Open все пак се надяват, че и тази година залата няма да остане празна. Ето и позицията им, публикувана в официалната страница на турнира във "Фейсбук":    

Уважаеми фенове, скъпи приятели на тениса,
От името на Sofia Open ви информираме, че от дълго време правим всичко по силите си да имате възможност да гледате на живо звездите на световния тенис, които ще играят в "Арена Армеец" в шестото издание на турнира от 26 септември до 3 октомври.Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример - за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. Поведение, което вие вече демонстрирахте по време на Sofia Open 2020, следвайки стриктно действащите разпоредби в страната и строгите изисквания на ATP. Вие наистина бяхте публика за пример - и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво на Sofia Open 2021, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание. Да имате шанса да покажете подкрепата си на страхотните тенисисти, които също истински се радват да играят пред вас и нееднократно са споделяли прекрасните си впечатления от публиката в България.

За да сме напълно откровени с вас, ви споделяме, че ние сме напълно подготвени за изпълнението на всички задължителни мерки. Готови сме също така отдавна и за пускането в продажба на билети за Sofia Open 2021 при изпълнение на всички условия. Наистина вярваме, че публиката за пример ще има възможността да бъде част от събитие за пример, превръщайки се отново в страхотна реклама за България по целия свят!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини