Милман срещу Гирон на четвъртфиналите, Монфис продължава без игра (снимки)



30-09-2021 14:51 | Tennis24.bg

Джон Милман ще се изправи срещу Маркос Гирон в един от четвъртфиналните двубои на Sofia Open 2021. Дуелът между тях стана факт, след като двамата спечелиха срещите си от втория кръг. Първи това стори Маркос Гирон. Американецът надви третия поставен Алекс де Минор (Австралия) със 7:6 (5), 7:6 (2) и увеличи преднината си в директните двубои на 3-1. Миналата седмица Гирон се справи с Де Минор и на турнира в зала в Метц. 

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

„Мачът беше много равностоен. Мисля, че аз успях да се справя по-добре в големите точки“, каза след срещата Гирон. В спор за място на полуфиналите Гирон ще срещне друг представител на Австралия – Джон Милман. Осмият в схемата направи обрат срещу квалификанта Иля Марченко (Украйна) и го победи с 5:7, 7:6 (0), 6:3 след два часа и половина игра. 

С успеха днес Милман за втора поредна година си осигури място на четвъртфиналите в София. Миналия сезон беше спрян на тази фаза от Вашек Поспишил.

Сред най-добрите 8 в София е и Гаел Монфис. Французинът, поставен под №2 в схемата, трябваше да играе днес срещу Иля Ивашка, но представителят на Беларус се отказа заради контузия. Съперник на Монфис на четвъртфиналите ще бъде италианецът Джанлука Магер, който няма загубен сет от началото на турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини