Шампионът Медведев с колеблив старт в Париж



Шампионът Медведев с колеблив старт в Париж
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
04-11-2021 08:03 | Tennis24.bg

Шампионът от миналата година Даниил Медведев продължава с успешните си мачове и заявката, че може да се пребори за номер 1 в света. Той се наложи със 7:5, 6:4 над Иля Ивашка (Беларус) и се класира за третия кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж.

Медведев пропиля три сетбола в първата част при 5:1 и трябваше да изтърпи Ивашка да изравни до 5:5. Но след това беларусинът пропусна подаването си, след като направи двойна грешка и три непредизвикани преди това, след което Медведев спечели сета с бекхенд-воле.

Във втория сет той тръгна с пробив за 2:1. Нещата вървяха добре за него до самия край, когато сервираше за мача и пропиля два мач-пойнта преди Ивашка да му даде победата изпращайки топката в аут.

Американците Себастиан Корда и Маркос Джирон последваха примера на Тайлър Фриц, който елиминира Андрей Рубльов (номер 5 в решетката), и също продължават към третия кръг. Корда се наложи над шампиона от турнира в Санкт Петербург (Русия) миналата седмица Марин Чилич с 6:2, 6:4, а квалификантът Джирон отстрани 11-ия в схемата Диего Шварцман (Аржентина) със 7:6 (2), 7:6 (4).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини