Димитров в ролята на изявен фаворит срещу Крюгер (коефициенти)



17-02-2022 11:46 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще започне тази вечер (след 03:00 часа) участието си на турнира на твърди кортове в Делрей Бийч (Флорида, САЩ). Българинът (№26 в ранглистата) е поставен под №3 в основната схема и започва директно от осминафиналите, където ще срещне преминалия през квалификациите представител на домакините Мичел Крюгер (№164 в ранглистата). 

Напълно очаквано, Димитров е считан за тотален фаворит на букмейкърите. Коефициентът на Bwin за успех на българина е 1.34, докато ставката за победа на Крюгер е 3.20. 

Димитров и Крюгер никога не са играли един срещу друг. Победителят тази вечер ще се класира за четвъртфиналите, където ще срещне Джон Милман (Австралия) или Маркос Гирон (САЩ).Припомняме, че за Димитров това ще бъде участие на трети турнир за годината. През януари българинът достигна до полуфиналите на АТП 250 надпревара в Мелбърн (отстъпи пред Максим Креси) и втория кръг на Australian Open (отстъпи пред Беноа Пер).

За Григор това ще бъде второ участие в Делрей Бийч след сезон 2016, когато той достигна до полуфиналите (отстъпи пред Раджийв Рам).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини