Европейска Фитнес Академия стартира новата си кампания Аз Тренирам Правилно



07-04-2022 16:27 | Tennis24.bg

Новооткритата Европейска Фитнес Академия, или EUFA, заедно с Pulse Fitness & Spa стартират кампанията “Аз Тренирам Правилно”, с която целят да насърчат хората да тренират и спортуват правилно и под наблюдението на професионалист.

Европейска фитнес академия се занимава с предоставянето на сертифицирано обучение на фитнес инструктори и професионални треньори и заедно с най-бързо развиващата се фитнес и лайфстайл верига в България - Pulse Fitness & Spa, целят да създадат една по-добра спортна култура в страната.

Съвместната им кампания “Аз Тренирам Правилно”, цели точно това - тя събира професионални български спортисти, които отговарят на подбрани въпроси по темата и споделят техния опит и мнение по въпроса.

Първите спортисти, които се включиха в кампанията са единствената българка, участвала на маратона на Летните олимпийски игри в Рио - Милица Мирчева, както и Ваня Запрянова - професионална каскадьорка и фитнес инфлуенсър.

Кампанията се осъществява под формата на клипове, снимани на територията на фитнеси Pulse, в които спортистите отговарят на въпроси като: “Важно ли е за теб да се тренира правилно”, “Трябва ли треньорите да бъдат компетентни?” и много други. Като те са достъпни за гледане във профилите на EUFA в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Споделянето на опит и истории от професионалисти, със сигурност ще допринесе за насърчаването както на начинаещите, така и на опитните спортуващи хора. 

Ето и първите два клипа от кампанията: 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини