Чилич се справи с Медведев с лекота



31-05-2022 08:21 | Tennis24.bg

Марин Чилич елиминира номер 2 в схемата Даниил Медведев в четвъртия кръг на "Ролан Гарос". Чилич нямаше никакви проблеми срещу руснака и спечели с 6:2, 6:3, 6:2 за 1:47 час на корт "Филип Шатрие". Хърватинът направи пет пробива в двубоя и го затвори с втория си мачбол.

"Беше абсолютно фантастичен мач от първата точка до последната. Наслаждавах се на атмосферата, наслаждавам се на нощните сесии тук. Играх невероятен тенис, един от най-добрите мачове в кариерата ми, от началото до края и просто ми беше приятно да съм тук.

Имаме само една възможност да играем този спорт, така че се опитвам винаги да давам най-доброто от себе си, дори когато нещата не вървят по моя начин. Когато работите усилено и когато сте наистина упорити, наистина последователни с тренировките, идват хубавите неща. Страхотно е чувството да играеш отново по този начин", заяви Чилич след успеха.

Следващият съперник на Чилич е номер 7 в схемата Андрей Рубльов от Русия. Те ще играят помежду си в сряда за място на полуфиналите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини