Стани подавач на Sofia Open 2022!



23-08-2022 12:25 | Tennis24.bg

Sofia Open дава невероятна възможност на българските деца да бъдат на корта със звездите на световния тенис по време на седмото издание на турнира от сериите ATP 250 в "Арена Армеец" от 25 септември до 2 октомври!

Кой може да бъде подавач на Sofia Open 2022?
- Всяко дете на възраст между 14 и 18 години, навършени до 25 септември 2022 година, има право да се регистрира за пробите.
- Необходими са основни познания относно отброяването на резултата, както и интерес към тениса.
- Трябва да е на разположение за всички организирани тренировки от отговорника за подавачите.
- Регистрацията е безплатна
- Платформата за регистрация ще бъде спряна след запълването на всички места. Побързайте със записването, за да не изпуснете своя шанс!

Важна информация:
Броят на записалите се е ограничен до 60 деца. Първите 30 кандидати ще бъдат разпределни в първата сесия на пробите, докато останалите ще бъдат част от втората проверка.8 деца, представили се най-добре на пробите, ще бъдат поканени на официалните тренировки за подавачи.

Къде и кога ще се проведат пробите?
Пробите за подавачи ще се проведат на 4 септември (неделя) на Националния тенис център в Борисовата градина в София в две сесии - сутрешна и следобедна.. Всяко занимание ще продължи не по-дълго от 3 часа, като селектираните деца ще бъдат информирани по имейл, след края на регистрационния процес (не по-късно от 31 август). Ще бъдете уведомени от организатора и в коя сесия сте попаднали.

Как да се регистрирате?
Изпратете имейл на sofiaopen@bgtennis.bg

Какво ще се случи на пробните занимания?Всяко занимание ще бъде проведено от квалифицирани тенис треньори, които ще оценят децата спрямо тяхната бързина, атлетичност, издръжливост и отборен дух - всички ключови качества за един успешен подавач.

Какво става, ако бъдете избрани?
Всички селектирани подавачи на Sofia Open 2022 трябва да спазват следните правила: 

- Да присъстват на двете тренировъчни занимания между 10 септември и 15 септември на Национален тенис център в Борисовата градина в София
- Да присъстват на предтурнирното занимание с всички останали подавачи в "Арена Армеец"  на 24 септември (събота) от 17 часа.
- Да бъдат свободни за всеки един от 8-те дни на турнира в "Арена Армеец” - от 25 септември до 2 октомври.

За да бъдат избрани във финалната селекция, всички подавачи трябва да представят писмена разрешение от родител.
Ако не можете да покриете някое от горепосочените изисквание, моля, не се регистрирайте!

Ако искаш да бъдеш част от шоуто, ако искаш да бъдеш подавач на Sofia Open 2022 и отговаряш на изискванията - топката е в твоите ръце! Очакваме те!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини