Надал: Не мога да искам повече от 2022 година



Надал: Не мога да искам повече от 2022 година
Свързани играчи
Тагове
17-11-2022 20:02 | Tennis24.bg

Рафаел Надал, който прекъсна серията си от четири загуби с победа над норвежеца Каспер Рууд със 7:5, 7:5 във Финалния турнир на АТП в Торино, заяви, че вече мисли за следващия сезон.

„Тренирам добре, но вероятно нямам достатъчно мачове, за да бъда на нивото, на което трябва да бъда, а и ми липсва малко увереност след тежките последни шест месеца“, каза 36-годишният Надал пред Amazon Prime Video.

„Но ситуацията е такава. Трябва да приема, че нещата не се развиха както исках. Поне приключих позитивно и с победа. Това е важно и ме прави щастлив“, добави испанският тенисист.

Той вече има 22 титли от турнирите от Горемия шлем. „Не мога да искам повече от 2022 година, дори и с тези трудни шест месеца, все пак добавих две титли от Големия шлем, така че въобще не мога да се оплача. На моята възраст, да мога да се състезавам и да постигам успехи, значи много.

За 2023 година ще се опитам да направя прилична подготовка, да работя по правилния начин и когато сезонът започне да имам правилното отношение, за да бъда конкурентоспособен“, коментира още Надал.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини