Обичате тениса, идват празници: Имаме страхотна идея за подарък



11-12-2022 20:33 | Tennis24.bg

Наближават светлите Рождественски празници. Новата 2023-а вече чука на вратите ни. Напрегнато мислите с какво да зарадвате вашите близки. 

Какъв по-хубав подарък за всеки запален тенисист, за всеки истински приятел на тениса от... Алманаха „Тенис през три века", посветен на 125- годишната история на красивия ни спорт в България! Тази своеобразна Библия на родния тенис, написана от нейните автори увлекателно и с много любов, би била и подходяща награда, с която тенис клубовете в страната биха могли да отличат свои заслужили членове и деятели в края на годината.

Авторите Борислав Костурков, Николай Миразчийски и Ани Дончева, редакторът Николай Драгиев и отговорният редактор и издател Николай Кръстев споделиха с присъстващите част от спомените и емоциите, съпътствали ги през последните 5 години. Толкова им отне положеният огромен труд за създаването на уникалната книга. 

И нещо много важно! С Алманаха от близо 470 страници голям формат, над 650 снимки и илюстрации, прекрасно графично оформление и с твърди корици, можете да се сдобиете срещу скромната за това луксозно издание сума от ...30 лв. Можете да си го закупите лично на кортовете на Българския национален тенис център /бившата Студентска тенис база/ - София, в Борисовата градина, ул. "Незабравка" 3-5 в "Администрация" от Гергана Николова, всеки работен ден от 9.00 до 16.00 ч. Възможни са и поръчки от София и страната по телефона – 0887 500 540 или на мейл – bntccenter@gmail.com, за да ви бъде изпратена книгата чрез куриер по "Еконт" или "Спийди".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини