Лазаров получи уайлд кард за ATP 500 турнира в Дубай



Лазаров получи уайлд кард за ATP 500 турнира в Дубай
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
24-02-2023 20:49 | Tennis24.bg

Александър Лазаров получи „уайлд кард" за квалификациите на турнира от сериите ATP 500 в Дубай. Това ще бъде първо участие за Алекс в квалификации на турнир от такъв ранг. 

На старта на пресявките Лазаров ще играе срещу №92 в световната ранглиста Жижън Джан от Китай. При успех Лазаров ще играе за влизане в основната схема срещу победителя от сблъсъка между италианеца Франческо Пасаро (№109) и Юки Бамбри от Индия (№688).

Надпреварата в Дубай ще бъде изключително силна. Сред заявените участници в турнира личат имената на цели четирима представители на челната десетка, сред които е Новак Джокович. Другите трима от топ 10 са Андрей Рубльов, Даниил Медведев, Феликс Оже-Алиасим и Хуберт Хуркач.

Днес Лазаров направи тренировка със световния №5 и втори поставен в основната схема Андрей Рубльов. "Отлична първа тренировка в Дубай заедно с Андрей Рубльов! Невероятен тенисист, но и същевременно страхотен човек! Нямам търпение да изляза на корта утре за първия си мач!", написа Лазаров в социалните мрежи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини