C-Block, Technotronic и SNAP пристигат през есента в България



07-07-2023 13:05 | Tennis24.bg

Фестивалът RETROVERSE: RETRO LOVERS FEST ще се състои на Стадион “Юнак” на 6-ти и 7-ми oктомври. За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Block, NANA, SNAP!, Technotronic,  Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli,  La Bouche, Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев, Гумени глави и DJ Marti G.
 
Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България, част от терен с обща площ от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.
Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони. 
Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.
 
Първите 500 билета са с 25% намаление! Цените започват от 50 лева. Ценните хартийки се продават чрез Ивентим
 
Повече информация може да намерите и на страницата на събитието във Фейсбук

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини