Виж ми поличката



26-06-2011 14:37 | Николай Драгиев

Отново е време за "Уимбълдън". Тенис на трева, дъжд, ягоди със сметана, шампанско. Световни звезди с ВИП пропуски за централния корт. И бяло. Много бяло навсякъде. Задължителен цвят за най-престижния турнир в света. Хиените от дизайнерските отдели на гигантите в спортната екипировка се съобразяват с традициите на All England Crocket and Tennis Club. Но само с бялото. Нататък вариациите по темата са безкрайни. Вижте сами.


Цветана Пиронкова
Номер 1 на България е с фигура на манекенка, а от години залага на Lotto. Дългите крака на пловдивчанката просто искат къса пола. Този сезон е толкова къса, че леко притесни британските коментатори от "Евроспорт". Но изглежда прекрасно. Поличката струва 51 долара.

Мария Шарапова
За модната икона на съвременния тенис винаги се правят специални модели. Актуалният на Nike е Ace Lawn dress. Двойна долна част на роклята, шевици (бродерия), които имитират ципове. Класа, както винаги. За 125 долара.

Ана Иванович
Сръбската хубавица играе с Adidas. За "Уимбълдън" й приготвиха Women's adiZero Feather dress. В комплект със сутиен и спортни панталонки за отдолу. С ClimaLite за максимална защита против изпотяване и ForMotion (екипът следва формата на тялото) . За 58,99 долара.

Винъс Уилямс
По-голямата сестра има собствена марка облекла Eleven. В Лондон показа нещо широко с цип отпред. Твърди, че искала да комбинира пуловер с туника. Резултатът е атрактивен модел и внимание от страна на медиите. Цена - серията Eleven е само за ценители и дрехите се купуват по договорка.

Саманта Стоусър
Австралийката игра финал на "Ролан Гарос: миналия сезон, в Лондон сега отпадна рано. Lacoste, интересно решение за областта над гърдите и култовият крокодил. С такива рокли играе и аржентинската миска Хисела Дулко. За 120 долара.

Каролин Вожняцки
Водачката в ранглистата е рекламна икона на колекцията на Stella McCartney за Adidas. Специален дизайн, сатен и закачливи глезотийки около врата. За 115 долара.

Серина Уилямс
По-малката от сестрите изстрада доста в последната година. Наряза си крака на счупена чаша в Германия след титлата на "Уимбълдън 2010", белодробна емболия, работа за спешните екипи в Лос Анджелис. Серена играе със Smash Lаwn dress. Рокля, която позволява свободно движение във всеки момент. За 85 долара.

Източник: ЯВОР ГЕРОНТИЕВ, "24 ЧАСА"




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини