Синер срещу Медведев – за първи път през годината НЕ на финал



18-11-2023 14:32 | Tennis24.bg

Яник Синер ще се изправи срещу Даниил Медведев в първия полуфинален сблъсък от Финалите на АТП в Торино. Двубоят започва в 15:30 часа наше време и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 1

Това ще бъде 5-ти сблъсък между двамата в рамките на този сезон и първи, който не е на финал! По-рано през годината те се срещнаха в двубоите за титлите в Ротердам (АТП 500), Маями (Мастърс 1000), Пекин (АТП 500) и Виена (АТП 500). В първи два случая с трофея се поздрави руснакът, във вторите два – италианецът. 

Като цяло победите в Пекин и Виена (последните им два двубоя изобщо) са единствените за Синер срещу Медведев. Преди тях италианецът беше загубил 6 последователни срещи от този опонент. 

Синер е единственият, който успя да спечели и трите си срещи в своята група в Торино. Той победи последователно Стефанос Циципас, Новак Джокович и Холгер Руне. От своя страна Медведев записа победи в групата си над Саша Зверев и Андрей Рубльов, но отстъпи пред Карлос Алкарас. 

Вторият полуфинал в последния за сезона турнир на АТП е тази вече от 22:00 часа и противопоставя Новак Джокович и Карлос Алкарас. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини