Пиронкова зарязала приятеля си заради изневяра



01-07-2011 16:54 | Николай Драгиев

Цветана Пиронкова изостави приятеля си Михаил Мирчев, съобши Агенция "БЛИЦ".

Двамата са заедно от доста време, но така и не заживяха под един покрив. Цвети почти през цялата година е заета с турнири, а Мишо се занимава с частен бизнес в Пловдив. Голямото разстояние и отсъствието на девойката освободила юздите на дългокосия младеж. Бившият футболист на Локомотив (Пловдив) и Брестник сгафил преди няколко месеца. Хванали го в крачка с чужда девойка, което веднага стигнало до ушите на Пиронкова.

Тенисистката, която винаги е бяла вярна и заявява, че харесва само приятеля си, полудяла. На мига казала, че се разделят и няма да търпи мъжки номера.
 
Любовната драма се разиграла дни преди участието на българката на “Уимбълдън”, където тя достигна до четвъртфиналите. Тенисистката преживяла трудно изневерите на Михаил, все мислела за бурята в душата си и не успявала да се концентрира върху двубоите. Баща й обаче успял да я мотивира, накарал я да си спомни за миналогодишния фурор, който направи в Англия и отново да докаже, че може да се справи.
 
“Цвети е страшен характер, малко не й достигна, за да играе отново на полуфинал на “Уимбълдън”. Мишо в момента се чувства гузен. След отпадането й от турнира той се скъса да я търси, да праща множество смс-и. Явно му е дошъл акълът в главата и опитва да се сдобрят. Засега обаче Цвети не дава индикации, че ще му прости”, заявиха от обкръжението на 23-годишната тенисистка пред БЛИЦ.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини