Последно: Григор и Бергс ще доиграят на Филип Шатрие, кортът е един от двата с покрив



01-06-2024 18:34 | Tennis24.bg

Двубоят на Григор Димитров срещу Зизу Бергс от третия кръг на „Ролан Гарос“ със сигурност ще бъде доигран днес! Това стана ясно, след като организаторите на надпреварата в Париж преместиха срещата на централния корт „Филип Шатрие“, веднага след края на двубоя между Александър Зверев и Талон Грийкспоор.  

Въпросният корт е един от двата с покрив, което означава, че двубоят ще бъде доигран без значение от метеорологичните условия над френската столица. Припомняме, че при прекъсването в петък Димитров имаше преднина 6:3, 2:1 с пробив. 

Мачът на Димитров и Бергс е поместен в паузата преди вечерната сесия, в която с начало 21:15 часа ще играят Новак Джокович и Лоренцо Музети. Възможно е обаче стартът да се забави, в зависимост от продължителността на двубоя на Димитров. 

Припомняме, че първоначално Димитров и Бергс трябваше да доиграят на корт 14, с течение на деня бяха преместени за корт 7, а сега и на централната арена „Филип Шатрие“. За първи път от началото на турнира Димитров ще играе на най-големия корт в Париж, а при победа ще изравни най-доброто си постижение в надпреварата, класирайки се за осминафиналите. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини