Младежи се учат на лидерство чрез проект Звездно начало на личностното развитие



04-06-2024 08:53 | Tennis24.bg

Сдружение „Спортен клуб „Стар Тийм“ реализира успешно иновативен проект, насочен към младите хора в България. Проектът „Звездно начало на личностното развитие“ е разработен в рамките на Националната програма за изпълнение на младежки дейности и има за цел да подкрепи младите хора в областите София, Бургас и Пловдив. 

 

 

Поектът се фокусира върху активизирането на младежкия потенциал, развитието на лидерски умения и усвояването на устойчиви навици за успех в професионалния и личен живот.

 

„Нашата мисия е да създадем подходяща среда за личностно и професионално израстване на младежите, да насърчим тяхната гражданска активност и да им помогнем да се справят успешно с предизвикателствата на съвременния свят“, споделя Иван Георгиев, ръководител на проекта.

 

 

Проектът включва серия от обучения, работилници и кампании, които бяха реализирани с помощта на опитни специалисти и обучители. Участниците в него  имаха възможност да развият своите умения чрез интерактивни методи на неформално образование и практическа дейност.

 

 

Сред специфичните цели на проекта е насърчаване на предприемаческото мислене, популяризиране на неформалното образование и създаване на активна мрежа от младежки консултанти. Програмата е финансирана от средства на Националната програма по чл.10а от Закона за хазарта и предвижда дългосрочни ползи за младежката общност в България.

 

Проектът „Звездно начало на личностното развитие“ се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г., Министерство на младежта и спорта”Номер на договор: 25-00-76/01.12.23Генериран номер по Програмата: НПИМД-КО1-ОБЛ-115/2023

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини