Електрохолд спонсорира с 25 000 лева БФ Тенис



06-06-2024 13:45 | Tennis24.bg

Компанията „Електрохолд“ ще спонсорира с 25 000 лева Българската федерация по тенис. Това бе обявено от председателя на надзорния съвет на „Еврохолд“ Асен Христов по време на благотворителна вечер на спорта, провела се в Националния исторически музей в София, организатор на която бе и „Фрий Медиа Груп“ ЕООД, собственик на няколко спортни сайта, между които и Tenni24.bg.

Събитието събра представители бизнеса и на три федерации – тенис, баскетбол, волейбол, като останалите две също ще получат по 25 000 лева.
 
От своя страна Асен Христов обеща, че „Еврохолд“ ще продължи да спонсорира най-различни спортни прояви и призова бизнеса също да се включи в подкрепата към спорта и най-вече на подрастващите. 

Специален гост на събитието бе Министърът на младежта и спорта Георги Глушков, който направи встъпителна реч, а след него и Асен Христов, на сцената излязоха представители на всяка от трите федерации, за да презентират своя спорт пред бизнеса.

Презентацията на БФ Баскетбол бе представена от Тодор Колев, мениджър събития, а в залата бе и изпълнителният директор Филип Виденов. Аргументи защо трябва да се спонсорира волейболът изложи маркетинг директорът на федерацията Ивайло Цветков, а сред гостите бе още президентът Любомир Ганев. Концепцията на тенис федерацията представи административният и технически директор Йордан Божинов.

След тях емоционална реч произнесе и писателят Иво Иванов, който преди дни се прибра в България.

След края на официалната част имаше и томбола с награди, а печелившите бяха изтеглени от някои от специалните гости на събитието – капитанът на националния отбор по баскетбол Павлин Иванов, волейболистът Теодор Салпаров и тенисистките Виктория Томова и Цветана Пиронкова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини