Цецо Михов пред Tennis24.bg: Нямам какво да губя срещу Багдатис



08-07-2011 09:28 | Станко Димов

Цветан Михов ще бъде човекът, който ще трябва да спре Маркос Багдатис в първия мач на сингъл в двубоя между България и Кипър за купа "Дейвис".

 

От Tennis24.bg потърсихме Цецо за коментар, а младият талант както винаги отдели време, за да отговори на въпросите ни. Цветан Михов призна, че чувства огромна отговорност да представи България и изрази надежда, че ще излезем краен победител от сблъсъка с кипърци.


"Благодаря ви за подкрепата. Двубоят е Багдатис е един страхотен шанс, който се открива пред мен. Той е един от най-добрите тенисисти в света и аз се гордея, че ще мога да играя срещу него", сподели Цецо.


"В същото време съм натоварен с огромна отговорност да представя страната си по най-добрия начин. Да се надяваме, че след днешните мачове ще водим с 2:0 победи над Кипър.

 

Знам, че дори и да загубя мача срещу Багдатис ще спечеля много по отношение на развитието ми като професионалист", коментира още Михов, който наскоро завърши с отличие първата година от обучението си в елитен университет в САЩ.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини