Винъс вярва, че може да печели и на 31 г.



29-07-2011 17:44 | Николай Драгиев

Винъс Уилямс изрази увереност, че все още има сили да печели трофеи. 31-годишната състезателка в момента е извън първите 30 в света, но най-после се пребори с физическите проблеми, която я преследваха.

Заради всички тези неприятности, Уилямс не е печелила трофей от февруари 2010-а година, а през тази година е участвала в едва три турнира.

"Обичам предизвикателствата. Именно затова мисля, че още дълго време мога да играя. Сега няма лесни мачове. Конкуренцията е на високо ниво," смята Винъс.

"Целта ми е да бъда настроена позитивино, това е много важно. Чувствам, че съм талантлива, а вече имам и опит. Всичко това ми дава нужната увереност."

"Не мога да кажа дали нещо конкректно ме притеснява. Здрава съм и се радвам, че отново мога да играя. За мен бе изненада, че успях да участвам на Уимбълдън. Чувствам се добре," разкри Винъс.

"Отделните състезатели харесват различни неща. Аз се чувствам най-добре, когато доминирам на корта. Други предпочитат големите съперничества. В края на краищата е най-важно да се играе качествен тенис," допълва още Уилямс.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини