Ноле отново не прости на Шарапова: Сложи перука и я имитира (видео)18-08-2011 18:24 | Станко Димов

Няма друг като Новак Джокович! Сърбинът не само твърдо е най-добрият тенисист в света в момента, но и не спира да ни очарова и най-вече развеселява с уникалното си чувство за хумор.


Още от първите си години в професионалния тенис, освен с уменията си корта, Джокович стана известен и с успешните си имитации на свои колеги. Пред Ноле никога не е имало граници и при удобен момент той „не е прощавал” дори на най-именитите си колеги, сред които Роджър Федерер, Рафаел Надал, Анди Родик и др.

 

Дамите също не „минават метър”, като особено внимание с години е спечелила Мария Шарапова. Пъшканията, виковете по корта и оправянето на косата преди сервис се превърнаха в запазена марка за рускинята, която стана „любимка” на Джокович.


В една от рекламите на Head обаче Джокович надмина и себе си. Той засне клип с руса перука на косата си, имитирайки Шарапова.


„Наистина съм много доволна от ракетата, защото когато излезеш на корта и хванеш нещо в ръцете си, то трябва да ти вдъхва доверие. Тази ракета ме кара да се чувствам красива, кара ме да се чувствам жена”, изригна Ноле, секунди след което избухна в смях.


Novak Djokovic on WhoSay
Коментари
Други новини