Маша притеснена от 19-годишната си опонентка на старта



Маша притеснена от 19-годишната си опонентка на старта
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
29-08-2011 13:55 | Станко Димов

Една от големите фаворитки за титлата Мария Шарапова изрази притесненията си относно първият й съперник на US Open 2011. Дългокраката рускиня ще се изправи срещу 104-ата в ранглистата на WTA Хетър Уотсън от Великобритания, която преди две години вдигна титлата от турнира за юноши.

 

Според Шарапова 19-годишната й опонентка няма какво да губи в този мач и ще излезе напълно освободена психически. Двубоят между двете пък ще бъде на централния корт „Артър Аш”, което допълнително ще стовари напрежението върху Хубавата Маша.


„Никога досега не съм играла с нея. Наблюдавала съм и няколко мача, мисля, че я гледах на Уимбълдън в първи кръг”, коментира Шарапова.

 

„Тя е от тези, които сега навлизат в професионалния тенис. Това определено е много опасно за мен, защото Уотсън ще излезе на корта без капка страх знаейки отлично, че няма какво да загуби. Не ми се случва често да играя срещу човек, с когото никога преди не сме играли. Затова определяно няма да ми е лесно”, каза още бившата №1, която е сред основните претендентки за титлата и тази година.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини