Надал: Мисля за мача с Мюлер, не как да победя Джокович



06-09-2011 16:35 | Станко Димов

В момента мисля само за предстоящия ми мач с Жил Мюлер. Как да се представя на корта, за да го победя. Новак Джокович изобщо не е в мислите ми. Ако двамата се изправим на US Open, тогава ще мисля за него. Това каза шампионът от миналата година Рафаел Надал, който тази вечер излиза срещу Жил Мюлер в спор за място на четвъртфинал на „Флашинг Медоуз”.

 

„Определено се опитвам и искам да играя по-навътре в корта. Разберете ме – това не е никак лесно. Съперниците ми правят всичко по силите си, за да ме държат зад основната линия. Всички знаем какво предимство е да навлезеш в корта”, каза още Надал.


„Може би ми липсва малко увереност, това е голямата разлика с представянето ми на US Open миналата година. Надявам се да натрупам още няколко победи и да си възвърна самочувствието на корта”.


Запитан за евентуален нов двубой срещу Давид Налбандян (бел.ред. ако Испания и Аржентина се класират за финал за купа „Дейвис”), Рафа отговори така: „Предпочитам да се концентрирам изцяло върху US Open и да говоря само за този турнир”.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини