С какво Ню Йорк впечатлява звездите на световния тенис



15-09-2011 23:55 | Cesc Fabregas

През изминалите две седмици столица на световния тенис беше Ню Йорк. На кортовете в тенис комплекса “Били Джийн Кинг” най-добрите тенисисти играха благотворително, състезаваха се, печелеха и губеха.

За участващите в надпреварата и особено на дамската половина от тях, несъмнено, интерес предизвиква не само случващото се в спортния комплекс, но и извън него.

С намерението да научи повече за това WTA проведе анкета сред водещите състезателки с цел да разбере – харесват ли Ню Йорк, какво от очарованието на града ги е впечатлило, къде биха отишли в свободното си време?

Петра Квитова - "Аз както винаги ще се разходя из магазините. Abercrombie или нещо от този род..."

Каролин Вожняцки - "На мен ми харесва дори само да се разхождам по улиците. Харесва ми атмосферата, тези забележителни кафенета. В Ню Йорк всичко е невероятно".

Мария Шарапова - "Аз с удоволствие бих отишла в римското кафене, за да закуся сандвич и голямо еспресо".

Виктория Азаренка - "Всяка сутрин аз силно крещя - "Обичам Ню Йорк!"

Марион Бартоли - "Аз харесвам Пето авеню. Тук е истински рай за любителите на обувки. Женски рай. Когато се отворят вратите виждате всички марки, за които всяка една жена мечтае... И очите искрят. Ето това винаги ми е харесвало в Ню Йорк. Тук се чувствам щастлива".

Вера Звонарьова - "Да пазарувам от магазините на Пето авеню. И да се разхождам в Сентрал Парк".

Ли На - "Разбира се, пазаруването. Тази година имах късмет да съм в хубав хотел близо до Пето авеню! (шепне с усмивка)".

Саманта Стосър - "Обикновено се отбивам в няколко ресторанта и по магазините, разбира се. Аз не съм голяма любителка на шопинга, но все пак Ню Йорк се слави със своите магазини".

Франческа Скиавоне - " Аз бих отишла на едно място, удивително място, но честно, забравих как се казва... Не, не мога да си спомня, но беше великолепно. Много ми хареса. Може да се послуша музика – пускате монета в автомата и слушате музика. Можете да си поръчате хамбургер, френски сладкиш. След френския сладкиш забравям за всичко!”.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: China Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Пекин, Китай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $3,891,650

Official Website | Livescore
Турнир: Japan Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Токио, Япония
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,989,865

Official Website | Livescore
Други новини