В името на семейството: Йелена Докич се сдобри с баща си



28-09-2011 11:46 | Станко Димов

Състезаващата се за Австралия Йелена Докич потвърди пред сръбските медии, че се е помирила със скандалния си баща и бивш неин треньор Дамир.  Както е известно двамата бяха меко казано в обтегнати отношения през последните 8 години, след като ексцентричният Дамир Докич на моменти дори я беше заплашил с отвличане.


Скандалджията, който в ветеран от войните в Югославия, публично бе обявил, че ще взриви посолството на Австралия в Сърбия, а през 2009-та година бе прибран в затвора за няколко месеца. В крайна сметка роднинската връзка баща-дъщеря явно се е оказала по-силна от всички и Дамир и Йелена отново са „от един отбор”.


„Искам да потвърдя изявленията на медиите, че съм се сдобрила с баща си. Да, това е вярно”, обяви Йелена. „Заедно с партньора ми Тин Бикич посетихме баща ми в неговия дом, за да може най-накрая да изгладим взаимоотношенията си. Срещата бе по моя инициатива, тъй като исках отново да събера семейството си и след толкова години отново да сме заедно”, разкри още Йелена Докич.


„Баща ми ни прие много добре и вярвам, че той е нов човек, че се е променил към добро. Той ясно разбира, че аз имам собствен живот и мога сама да взимам решения. Сега той възприе и Тин и съм много щастлива, че най-накрая можем да подредим нещата.

 

Това преживяване е много вдъхновяващо за мен и семейството ми. Развълнувана съм за бъдещето ни. Всичко, което направихме е изцяло в името на семейството”, коментира още бившата №4 в света Йелена Докич.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини