Петра Квитова е фаворит за титлата в Истанбул



23-10-2011 15:58 | Николай Драгиев

Повече от интересни са очакванията на букмейкърите за предстоящия финален турнир на осемте най-добри състезателки на WTA.

Според основната част от букмейкърските къщи фаворит за спечелването на титлата е шампионката от Уимбълдън - Петра Квитова. Коефицентът за нейн успех е 4,50.

Това най-вероятно се дължи на факта, че условията за игра в зала са особено подходящи за стила на игра на чехкинята. През тази година тя ще дебютира в този турнир.

Веднага след Квитова се подрежда Виктория Азаренка с коефицент 5,00. Тя също обича играта в зала и това се видя при представянето й на турнира в Люксембург.

Световната номер 1 Каролина Вожняцки е трета в предвижданията с 5,50. Тя не се представя особено силно след US Open, но пък трябва да защитава финала си от 2010-а година.

Мария Шарапова получава ставка 6,00, което й отрежда четвърто място в класацията. Рускинята не е на 100% готова, тъй като доскоро лекуваше травма.

Аутсайдерите в турнира, според букмейкърите, са Вера Звонарьова със 7,00, Агниешка Радванска с 8,00, Саманта Стосър с 9,00 и Ли На с 13,00.

Турнирът започва на 25-и октомври и е с награден фонд от 4,9 милиона долара. Той ще бъде предаван пряко по Eurosport.

Още по темата:
Виландер за фаворитките на финалния турнир в Истанбул




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини