Джокович призна: Не играх добре, но се забавлявах02-11-2011 10:52 | Станко Димов

Световният №1 Новак Джокович се завърна на корта с победа, макар и дошла никак не лесно. Във вторник сърбинът се справи в 3 сета с Ксавие Малис в първия си мач на турнира в Базел. Ето какво сподели Ноле след двубоя:


„Най-голямата ми цел в третия сет бе да не допусна да се стигне до тайбрек, където нямаше да се знае нищо. За моя радост Малис направи няколко грешки, а аз вкарах няколко добри ретура. Като цяло не беше добър двубой за мен, няма какво да крия. През годината играх много, много по-добре в другите срещи. Като цяло обаче, предвид обстоятелства, най-важно за мен е да се чувствам добре и здрав”, коментира Джокович.


Сърбинът издържа на обещанието си и излезе на корта с маска по случай Холоуин. „Правя това в последните 5 години. Всеки път слагам маска на Хелоуин, макар в последните години това да се случваше на турнира в Париж.


За мен се превърна в традиция да излизам с различни „луди” маски. Всичко това е за забава. През последните дни комуникирах с феновете във Facebook и Twitter и им бях обещал, че ще изляза с маска на корта”, сподели световният №1.
Коментари
Други новини