Пенета преживяла тежко раздялата с Карлос Моя16-11-2011 09:53 | Станко Димов

 „Не съм обвързана, но не е минало много време, откакто за последно правех любов”. Това каза в интервю за „Diva e donna” италианската тенисистка Флавия Пенета. Дългокраката брюнетка разкри кой е бил най-трудният й момент в любовта и даде съвет на жените по света какво не трябва да правят с мъжете до тях.


„Краят на връзката ми с Карлос Моя ме нарани много повече от която и да е контузия. Това, което ме боли повече дори от предателството е, че нашите планове отидоха на пух и прах. Сложих Карлос пред себе си, той беше на първо място. Не го правете! Никога не трябва да правите това за един мъж. Това ми беше най-голямата грешка”, сподели откровено Пенета, която е сред най-добрите състезателки на двойки.


„Официално съм необвързана. Неофициално – да и не. Но следващият мъж, за когото ще говоря ще трябва да съм напълно сигурна, че си заслужава. Как може да стане „официален” мой приятел? Трябва да бъде търпелив”, предупреди мъжете Пенета.


Тя разкри също, че една от най-добрите й приятелки е Франческа Скиавоне, с която често си споделяли всичко. „Франческа се справя по-добре на корта, тя е по-силна. Извън корта обаче двете се познаваме много добре. Можем да си споделим всичко, когато излезем на вечеря някъде”, разказва Пенета.
Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Chile Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Сантяго, Чили
Настилка: Клей
Награден фонд: $742,350

Official Website | Livescore
Турнир: Abierto Mexicano Telcel
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Акапулко, Мексико
Настилка: Твърда
Награден фонд: $2,377,565

Official Website | Livescore
Турнир: Dubai Duty Free Tennis Championships
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Дубай, ОАЕ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $3,113,270

Official Website | Livescore
Други новини