Регистрирай се и спечели тенис стоки до 100 лв чрез E-tennis



30-11-2011 19:02 | Николай Драгиев

През декември E-tennis.com ще осигури на всички свои потребители много приятни изненади. Всеки фен в българската страница на сайта ще може да участва в лотария за спечелване на 2 ваучера за тенис стоки на стойност от 100 лева за всеки.

Какви са условията на играта? За да участвате в томболата трябва да сте фен на e-tennis във Facebook или ако не сте, да станете такъв в периода 1-31 декември 2011-а.

Вторият вариант е да се абонирате за бюлетин (newsletter), чрез който ще получавате на Вашата електронна поща най-актуалните оферти на компанията. Това може да стане чрез регистрация в самия сайт. Тук срокът също е 1-31 декември.

1 потребител регистрирал се за бюлетин и 1 потребител от фен страницата ще бъде изтеглен в томболата. Това ще стане на 3-и януари 2012-а. Можете да увеличите шансовете си за успех като едновременно станете фен на E-tennis в социалната мрежа и в същото време се абонирате за бюлетин.

Ако имате въпроси за някоя от услугите на компанията можете да пишете във формата за контакт на E-tennis.com (на английски) или да ни пишете на office@tennis24.bg.

E-tennis.com във Facebook

Регистрирация за бюлетин




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини