Бившата на Макилрой изпаднала в шок заради Вожняцки



12-12-2011 11:26 | Станко Димов

Бившата приятелка на Рори Макилрой – Холи Суини разкри, че е останала напълно „съсипана” след раздялата си с мултимилионера, който в момента е на върха на щастието в обятията на Каролина Вожняцки.

Суини признава, че е останала съкрушена, когато палавникът Рори я зарязал и тръгнал от къщата й в посока Германия, за да наблюдава на живо боксов мач, където именно се запознал с бъдещата си изгора.

„Раздялата ме уби. Точно затова отидох в Дубай за няколко дни, опитвах се да не мисля за него”, откровено разказа отхвърлената Суини.

„Когато си на плажа обаче и няма какво да те разсейва, то тогава е неизбежно да не мислиш за случилото се. Точно това стана и при мен. Колкото и да се опитвах не успявах да извадя Рори от мислите си”, споделя Холи.

Тя разкри също, че е подозирала любимия си към симпатии към Вожняцки много преди раздялата им.




„Винаги съм го подозирала за отношението му към нея. Той е голям фен на тениса и винаги когато гледаше женски срещи казваше, че много харесва Вожняцки. Аз обаче не предполагах, че е толкова сериозно. Изобщо не предполагах”.

„Рори беше този, който направи първата крачка и избяга с Каролина. Той я потърси, не тя него. Така че предпочитам да обвинявам него, а не нея. Ако трябва да съм честна обаче и двамата ги виня!”, изригна наранената Суини, която призна, че изпаднала в шок след раздялата с известния голфър.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Вожняцки и Макилрой запознаха семействата си (снимки)
Букмейкъри приемат залози за сватба на Вожняцки и Макилрой
Вожняцки и Макилрой - №1 и №2 в света
Вожняцки неотлъчно до Рори Макилрой през ваканцията




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини