Гълъбин Боевски: Исках да осъществя мечтата на Сара



13-12-2011 14:00 | Николай Драгиев

Гълъбин Боевски бе хванат с 9 килограма кокаин на летище в Сао Пауло преди около месец и оттогава е в бразилски затвор. Той бе задържан докато пътуваше с дъщеря си Сара и двамата се прибираха след серия тенис турнири.

Боевски хвърли светлина върху случилото в интервю за в. "24 часа".

"Знам че е трудно, но искам хората да ми повярват. Не съм замесен в това престъпление. Най-тежкото е, че не знам какво съм извършил," споделя Боевски.

"Тръгнахме със Сара за Бразилия в последния момент. По това време бяха останали последните три турнира, които дават точки за ранглистата до 18-годишните. Поддържахме постоянно връзка с федерацията. От възможните турнири бе ясно, че в  Сао Пауло имаме най-добри шансове. Така и стана. Сара игра на четвъртфинал, въпреки че бе една от най-малките.

"Сара порасна, трябваше да се грижа за нейната кариера. Тя започна много късно, но вече е много добра. Исках заедно да осъществим мечтата й," заявява Боевски от затвора.

"Аз дългове нямам. Имам заеми към банки. Това лесно може да се провери. В момента е криза и всички опитваме да изплуваме. Не съм лаком - изкарвах толкова, колкото със семейството ми да се оправяме.

"Най-много ми липсва семейството. Усмивката на Майра, прическата на Сара, намусеният поглед на Пол. И лицето на съпругата ми. Липсва ми България, нашите приятели, роднините," допълва още Боевски.

Още по темата:
Сара Боевска: Татко е невинен, аз избрах куфарите




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини