ВИДЕО: Серина поднови тренировки в Мелбърн



ВИДЕО: Серина поднови тренировки в Мелбърн
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-01-2012 08:35 | Станко Димов

5-кратната шампионка Серина Уилямс направи първата си тренировка в „Мелбърн Парк”, където точно след 7 дни започва първият за сезона турнир от Големия шлем – Australian Open.

Както е известно миналата седмица американката сериозно притесни феновете си, след като изкълчи глезена на левия си крак по време на двубоя с Бояна Йовановски в Бризбейн. Въпреки болката тогава Серина довърши срещата, след което обаче реши да прекрати участието си.

Направеният ядрено-магнитен резонанс ясно показа, че Уилямс е изкълчила глезена си и ще трябва да почива няколко дни.

От днес обаче бившата №1 отново е на корта. Тя направи тренировка с превързан глезен на левия крак, но въпреки това се движеше добре и показа, че не изпитва болка. До старта на Australian Open има една седмица, в която американката ще може допълнително да подобри състоянието си.

Любопитното е, че Серина Уилямс спечели титлата в три от последните си 4 участия в Австралия. Последната й загуба през 2008-ма година на четвъртфиналите срещу Йелена Янкович. За последно Серина игра на Australian Open през 2010-та година, когато на финала победи в 3 сета завърналата се на корта Жустин Енен.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини