Тодор Енев вдига сватба



20-01-2012 08:00 | Николай Драгиев

Тодор Енев и репортерката на Нова тeлевизия Ина Чочева вдигат сватба на 1 септември, точно 12 години след началото на любовния им романс в Пловдив.

Заради професионалната кариера двамата все не намират време да се венчаят. Дълги години Енев е ракета номер едно на България. Чочева пък се наложи на телевизионния екран. По-силно от всичко връзката им скрепи тяхната дъщеричка Вивиан, която се роди преди година и седем месеца.

Тодор изненада с романтично предложение половинката си миналата година, на нейния рожден ден, 16 ноември. Води любимата в СПА хотел в Банско. След като се глезят с масажи и джакузи, тенисистът слага пръстен на ръката на Ина на тържествена вечеря.

"Винаги съм знаела, че той е мъжът на живота ми. Имаме толкова дълга връзка, но се развълнувах и трогнах от жеста му. А пръстенът, който беше избрал с камъни "Сваровски", се оказа точно какъвто харесвам", сподели Ина.

150 души са поканени на сватбеното тържество на 1 септември във "Виенски салон" на хотел "Санкт Петербург" в Пловдив край езерото с фонтани. Главна шаферка ще бъде дъщеричката Вивиан, издокарана като мъничка булка.

Ще кумуват братът на булката Георги Чочев и жена му Стела. Младоженците са наели агенция да организира празника, но за всичко се грижи Ина. Тодор само ще избере костюма си.

Дългогодишният национал за Купа Дейвис работи като треньор в Националния тенис център в София от 2011 г., но поддържа форма за мачовете си в клубните първенства на Италия и Германия.

Източник: в. "Стандарт"




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини