Вожняцки не търси нов треньор, ще работи само с баща сиВожняцки не търси нов треньор, ще работи само с баща си
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
11-02-2012 16:17 | Станко Димов

Каролина Вожняцки няма намерение да назначава нов треньор, с който да работи. Както е известно миналата седмица датчанката се раздели с Рикардо Санчес след едва два месеца съвместна работа.

Самият специалист пък призна, че е било невъзможно да работи в екип с бащата на Каро, с когото имали съвсем различни възгледи.

Вожняцки призна, че на този етап ще продължи работа само с нейния баща Пьотър, който определи за „най-добрия вариант в този момент”.

Както е известно датчанката бе свалена от върха на ранглистата след Australian Open, когато се свлече до четвърта позиция. Датчанката изкара цялата седмица в Дубай, където наблюдава на живо своя приятел Рори Макилрой, който пък участва в силен голф турнир.

През другата седмица Вожняцки ще се завърне на корта на турнира в Доха, където миналата година игра финал (загуби от Звонарьова).

В началото на март пък нисичката датчанка ще се изправи срещу Мария Шарапова в демонстративен двубой в „Медисън Скуър Гардън” в Ню Йорк. След тях на корта ще излязат Роджър Федерер и Анди Родик.
Коментари
Други новини